Suomalaisen eroseminaarin ohjaaja
NLP Practitioner

Yritykseni Kohti iloa tarjoaa eroprosessissa olevan ihmisen hyvinvointiin tähtääviä palveluita. Tarjonnan ytimenä toimii Suomalainen eroseminaari -menetelmä.
Lisää tietoa yrityksestä löydät Facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/pg/kohtiiloa/

Seuraava vetämäni Suomalaisen eroseminaarin ryhmä alkaa 21.3.2019 Helsingin Kaivopuistossa, Hyvinvointikeskus WellB:ssä. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17:30-20:30.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai https://www.facebook.com/events/300615430775317/

Annan tavoitat myös osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sanna-Maria Rantanen

Henkinen valmentaja®
LCF Life Coach®
Rentoutusvalmentaja SHL
Licensed Master Practitioner of NLP®

Mielenhallinnan ja henkisen hyvinvoinnin valmennukset. Yhtä lailla oman elämän ja ihmissuhteiden rakentamiseen ja kehittämiseen, kuin urheilu-, esiintymis- ja työsuorituksiin.

Sanna-Marian valmennus räätälöityy asiakaslähtöisesti mm. mentaalivalmennuksesta, life coachingista, mielikuvaharjoittelusta, positiivisesta psykologiasta, kognitiivisesta käyttäytymistieteestä, rentoutusmenetelmistä, NLP-keinoista ja Mindfulness-filosofiasta.

Niin Skype- ja puhelinvalmennukset kuin valmennustapaamisetkin mahdollisia. Tapaamiset onnistuvat parhaiten Pori-Rauma-Turku -alueella, mutta myös Helsingissä.

Sanna-Marian tavoitat osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.lyhytterapia.com

Yhteystiedot

Puh. 041 - 728 5436
Email info@lyhytterapia.com

 

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, tai haluat tehdä ajanvarauksen asiakaspalvelun kautta.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 11.00 - 17.00, numerossa 041 728 5436.

Sähköposteitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com