LIFE COACHING

Life Coaching on ratkaisukeskeistä valmentamista erilaisten elämänhaasteiden ratkomiseksi.

Henkilökohtainen valmennus on asiakas-, tavoite- ja toimintalähtöistä ja keskittyy positiivisen psykologian pohjalta valmennettavan vahvuuksiin. Valmennus tukee tavoitteiden kartoittamisessa ja saavuttamisessa, oman itsen etsimisessä ja löytämisessä sekä hyvän elämän saavuttamisessa.

Life Coaching tukee elämänmuutoksissa ja tienristeyksissä sekä johdattaa sinut elämään vapaasti ja vastuusi halliten. Käytännönläheisten harjoitusten avulla Life Coaching opastaa sinut oivaltamaan, miten voit haasteesi ratkaista. Life Coachingissa kaikki vaikutusmahdollisuudet ovat sinun omissa käsissäsi.

Kun haluat olla todellinen oma itsesi, oppia rakastamaan itseäsi, luottamaan itseesi ja olemaan itsellesi hyvä, on Life Coaching juuri sinulle.

Tai haluatko hallita arkeasi paremmin? Saada selkeyttä tai sisältöä elämääsi? Elää unelmaasi? Luopua turhasta ja päästää irti? Menestyä työssäsi tai opinnoissasi? Löytää tarkoituksesi, tehtäväsi ja merkitystä elämään?

Vai haluatko saavuttaa mielenrauhaa? Olla onnellinen? Nauttia ihmissuhteistasi? Parantaa parisuhdettasi? Ottaa rennosti? Tehdä toimintasuunnitelman, päätöksen tai valinnan?

Ehkäpä haluat ennen kaikkea ottaa selvää siitä, mitä oikein haluatkaan?

Jos vastaat yhteenkin kysymykseen kyllä, ovat valmentajamme sinua varten. Löydät meidät Terapeutit-sivulta!

- teksti, valmentaja Sanna-Maria Rantanen -

www.lyhytterapia.com

Yhteystiedot

Puh. 041 - 728 5436
Email info@lyhytterapia.com

 

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, tai haluat tehdä ajanvarauksen asiakaspalvelun kautta.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse arkisin klo 11.00 - 17.00, numerossa 041 728 5436.

Sähköposteitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com